Partener de încredere pentru servicii IT de outsourcing

Din 2011, Extelligence oferă servicii profesionale de consultanță IT către diverși clienți de tip enterprise. Angajamentul nostru pentru excelența si satisfacția clienților noștrii continuă să creeze colaborări solide.

Misiunea noastră este de a oferi clienților noștrii servicii IT eficiente necesare în dezvoltarea și susținerea inovării afacerii.

În cadrul companiei Extelligence, echipa noastră este specializată în a oferi soluții IT complete și personalizate. Ne orientăm, în particular, către sectoarele farmaceutice, logistice, de telecomunicații, finanțe și sănătate. Având cunoștințe de specialitate în arhitectura sistemelor, securitate, servicii Cloud și managementul programelor, oferim o gamă completă de servicii în domeniul securității și al managementului informațiilor.

Servicii

Soluțiile noastre tehnologice sunt menite pentru a răspunde fiecărei cerințe unice din industria respectivă, asigurând funcționalitate, securitate și eficiență optimă.

Outsourcing IT

Furnizăm servicii de IT outsourcing de calitate superioară, folosind expertiza și resursele tehnice pentru a gestiona și a satisface în mod eficient nevoile IT ale clienților, permițându-le să se concentreze pe principalele operațiuni ale afacerii obtinând rezultate optime.

Securitate Cibernetică

Oferim un pachet cuprinzător de servicii de Securitate cibernetică pentru a proteja întreprinderile împotriva atacurilor care apar și pentru a asigura protecția bunurilor digitale folosind experiența și tehnologiile avansate disponibile.

Livrare de Solutii Tehnologice

Extelligence oferă soluții flexible și personalizate, concepute pentru a satisface nevoile specifice afacerii dumneavoastră, asigurând o execuție impecabilă și o implementare de success pentru rezultate optime.

Servicii & Operare in Cloud

Oferim servicii de operare în cloud eficiente și de încredere pentru a gestiona și optimiza în mod fluent infrastructura cloud a afacerilor, asigurând scalabilitate, securitate și performanță neîntreruptă.

Management de Proiecte

Oferim servicii de management de proiecte de specialitate pentru a planifica, executa și livra proiecte în mod eficient, asigurând coordonare fluentă, comunicare eficientă și rezultate de succes.

Clienții și partenerii noștri