Povestea noastră

Conducere

Khalid Pervez

Fondator și Director Executiv

Cu peste 30 de ani de experiență în sectorul de IT, Khalid a lucrat pe toate nivelurile de management, acumulând expertiză atât în corporații de mari dimensiuni, cât și în companii mici de consultanță. Din 2011, ca fondator al Extelligence, Khalid a condus cu succes organizația pentru a asigura excelență. Extelligence a crescut liniar în ultimii 10 ani, precum și reputația de a livra servicii ce ating așteptările clienților.

Ovidiu Popa

Director IT

Ovidiu face parte din echipa Extelligence încă de la început, fiind unul dintre primii consultanți angajați. S-a dovedit a fi un specialist tehnic talentat și și-a extins expertiza în domeniul managementului companiei, aducând valoare și direcție în toate aspectele tehnice. Background-ul lui Ovidiu este în domeniul Ingineriei, Dezvoltării de Produse și Gestionării Informațiilor.

Elena Dobrina

Director HR

Elena lucrează în cadrul Extelligence din 2018. Cu studii în Relațiile Umane, ea a inceput pe poziția de Manager al Resurselor, ajutând compania să își dubleze numărul de angajați în următorii patru ani. Ca Director de Resurse Umane, Elena supraveghează și controlează angajările și relațiile angajaților din toate departamentele companiei și se asigură că acestea decurg conform standardelor Extelligence.

Antonio Cesar Jr.

Director Servicii Securitate Cibernetică

Un profesionist experimentat cu peste 15 ani în IT, cu specializare în Securitate Cibernetica. Experiența lui de muncă este asocitată cu mai mult de 10 companii, unde a oferit servicii de securitate, consultanță și analiză către bănci, organizații militare, forțe de ordine și agenții de inteligență. A absolvit Universitatea Catolică din Brazilia, pe profilul de Analiza și Dezvoltarea Sistemelor, cu specializare în Criminalistică Informatică. Antonio este un dezvoltator pasionat ce își împarte timpul liber între familie și studierea sistemelor de inginerie aviatică.

Zdeněk Navracký

Director de Dezvoltare al Companiei

Zdenek s-a alăturat echipei Extelligence după ce a lucrat peste 20 de ani pentru companii de tehnologie si telecomunicații, pe roluri de vânzări, marketing și dezvoltarea business-ului la nivel internațional. El a acumulat experiență atât în corporații, cât și în companii și start-up-uri cu obiective la scală globală. Zdenek are un Master în Drept, oferit de Facultatea de Drept din cadrul Universității Charles din Praga.

Locații

Extelligence CZ/SK

Rybna 761/24 110 00
Praga, Cehia

Extelligence UK

7 Old Gloucester Street, WC1N 3AX
Londra, Regatul Unit

Extelligence RO

STR. PITAR MOŞ, NR.27, Sector 1
Bucuresti, Romania